SUNA DUMANKAYA PEELİNG

Suna Dumankaya'dan porselen gibi bir cilt için peeling tarifi.
Pleeing için gerekli malzemeler
-1 çorba kaşığı öğütülmüş pirinç
-1 çorba kaşığı kil
-1 çorba kaşığı krem
-çok az su
Hazırlanışı:Öğütülmüş pirinçi,kili kremi ve suyu bir kapta karıştırıp yüzünüze sürün daha sonra yüzünüzden ovuşturarak çıkartın ve yıkayın.haftada 1 kere uygulayın.
Peelingin arkasında :1 Tatlı kaiığı Hindistan cevizi yağı, 1tatlı kaşığı avakado yağı ve 1 çorba kaşığı limon suyunu karıştırın ve cildinize sürün cildiniz bebek cildi gibi olacaktır.
sunadumankaya.com

Siyah Noktalar için Doğal Cilt Maskeleri İlaçları

SİYAH NOKTALAR,SİYAH NOKTALAR İçin Maske,SİYAH NOKTALAR tedavi

Yulaf Unu Maskesi
Bir çorba kaşığı yulaf unu biraz suda pişirilir. Koyu bir bulamaç halini alınca içine bir tatlı kaşığı badem unu katılır ve yüz bu karışımla ovuşturulur. Gerekirse bu işlem bir süre her gün uygulanabilir.

Limon Ve Yumurta Maskesi
Yarım limonun süzülmüş suyuna, bir yumurtanın akı katılıp kabartılır. Bu işlem için alüminyum kabın kullanılması tavsiye edilir. Karışım koyula-şıncaya kadar hafif ateşte ısıtılır. Sonra küçük bir kavanoza aktarılıp etiketlenir. Kullanılmak üzere buzdolabında saklanır. Buzdolabına konmayacaksa, karışımın içine eczanelerde bulabileceğiniz asilbent tentürden 3- 4 damla katılmalıdır.
Bal Maskesi

Bal cildi besler, temizler ve nemlendirir. Ayrıca siyah noktalardan kurtulmaya da yardımcı olur. 2- 3 çorba kaşığı bal, yüzdeki siyah noktaların üzerine yayılır. Eğer cilt çok lekeliyse, bala biraz susamyağı katılmalıdır. Karışım, yüzde 15 dakika veya daha fazla tutulduktan sonra, yüz ılık suya batırılmış bir pamuk yardımıyla yumuşak hareketlerle temizlenir. Temizlendikten sonra gözenekleri sıkıştıran bir losyon sürülür. Bal, yulaf unuyla da karıştırılıp kullanılabilir.

Limon suyu, Yoğurt Maskesi
Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.
Faydası: Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler.

Küçük Göğüslere Doğal Bitkisel Çözümler Bitkisel İlaçlar

Küçük Göğüslere bitkisel ilaç,Küçük Göğüslere bitkisel çözümler,Küçük Göğüslere bitkisel çözümler,Küçük Göğüsler

Sedef Otunu demleyin.(1 fincan için 3 tutam sedefotu yeterli olur.) Masaj yaparak göğsünüze uygulayın. Ve günde 1 fincan için.

Devetabanı çiçeğini demleyin (1 fincan için 2 tutam yeterli olur.) Demlenmiş çayı göğsünüze uygulayın. Günde 1 fincan için.

Küçük Göğüsleri Büyütmek için Isırgan Otu
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle göğüslere kompres yapmak ve günde 1 kez içmek.

AHMET MARANKİ SAÇ ÇIKARTMA

Prof.Dr.Ahmet Maranki Saç dökülmesini önleyen yeni saçların çıkmasını sağlayan şifalı yağlardan hazırladığı karışımın tarifini verdi.
Saç dökülmesini önleyen şifalı yağlar
-Çam yağı
-Sarımsak yağı
-Isırgan yağı
-Biberiye yağı
-Badem yağı
-zeytin yağı
Hazırlanışı ve uygulanışı:Bütün yağları eşit miktarda bir kaba koyun ve karıştırın karıştırdığınız yağları saçlarınıza masaj yaparak sürün ve 1-2 saat bekletin ,daha sonra saçlarınızı sampuanla yıkamayın kayısı sabunuyla yıkayın.Yıkanan saçlarınıza 2-3 litre suyun içerisine 1 subardağı üzüm sirkesini koyun ve saçlarınızı bu suyla durulayın.Bu uygulamayıa haftada 1 kere uygulayın 40 gün sonra saçlarınız çıkmaya başlayacaktır.
maranki.com

AHMET MARANKİ EGZAMA

Prof.Dr.Ahmet Maranki Egzama hastalığı olanlar için evde yapabilecekleri çok pratik bir tedavi şekli açıkladı.
Egzama hastalığı için:1 litre suya 10 adet defne yaprağını atın ve 1 gün bekletin sabah kalkınca bu sunu için.
Egzama ve sedef hastaları aldıkları kıyafet ve iç çamaşırlarını mutlaka yıkayarak giymeleri gerekmetedir.
maranki.com

AHMET MARANKİ ISIRGANIN FAYDALARI

Prof.Dr.Ahmet Maranki ısırgan otunun çok şifalı olduğunu ve bir çok hastalığa deva olduğunu açıkladı.
Isırgan otunun nelere iyi geldiği:
-Bel ağrısı,diz ağrısı boyun ağrısı yada her hangi bir yeri ağrıyanların ısırganı çiğ olarak ağrıyan yerinize pat pat diye vurduğunuz zaman ağrılarınız kısa zamanda geçecektir.
-Vücud ödemine karşı:1 litre suya 250 gr ısırganı saplarıyla birlikte koyarak 3 taşım kaynatın,günde 5 bardak için her gün taze olarak hazırlayacağınız ısırgan suyunu 3 ay boyunca için.
maranki.com

ENDER SARAÇ KIRIŞIK ÖNLEYİCİ KREM

Dr.Ender Saraç kırışıklar için aşağıdaki malzemelerden elde ettiği çok doğal bir kırışık kremi hazırlamıştır.
Malzemeler:
-Bir su bardağı lavanta çiçeği
-bir bardak portakal suyu
-1–2 dilim kabuğu soyulmuş salatalık
-1 Yumurta sarısı
-1Çay kaşığı bal
-Abildiği kadar mısır unu
Hazırlanışı : Bir su bardağı dolusu lavanta çiçeğini bir bardak portakal suyu ile karıştırıp kısık ateşte biraz ısıtın.
1–2 dilim kabuğunu soyduğunuz salatalığı iyice ezerek karışıma ekleyin. Yumurta sarısı, biraz bal ve mısır ununu ilave ederek karışımı krem kıvamına getirin. Buzdolabına koyarak birkaç saat bekletin.
endersarac
Hazırladığınız kremi 1 ay boyunca haftada iki kere yüzünüze sürün. Kırışıklıklarınızda azalma olduğunu göreceksiniz. Bu krem eğer cildiniz sivilceli ise ona da iyi gelecek .

ÇATLAKLARI ÖNLEMEK VE OLUŞANLARI GEÇİRMEK İÇİN

Hamilelikte oluşan çatlaklar için yada oluşmasını önlemek için aşağıdaki şifalı yağları kullanabilirsiniz.
Çatlakları engellemekoluşmuş çatlakları düzeltmek için
-lahana yağı
-susam yağı
-kakao yağı
-avakado yağı
-havuç yağı
Hazırlanışı:bütün yağları eşit bir şekilde bir kapta karıştırın, ve her gece yatmadan önce karın basen kollar ve bacaklarınıza sürün ,özellikle geceleri sürün çünkü çatlaklar genellikle geceleri oluşur.

SUNADUMANKAYA GÖZENEKLERİ SIKAŞTIRICI MASKE

Suna dumankaya Gözenekleri sıkılaştıran ve her cilde uygun olan çok etkili bir maske açıkladı.
Malzemeler:
-1Yumurta akı
-1Tatlı kaşığı bal
-1Tatlı kaşığı limon suyu
-1 Çay kaşığı çicek yağı
Her cilt tipine uygun gözenekleri sıkıştıran maske:Yumurtanın akını iyice beyazlaşana kadar çırpın,içersine balı koyup tekrar çırptıktan sonra limon suyunu ve çicek yağını ilave edin ve iyice karıştırın. Daha sonra bir parça pamuğa dökerek yüzünüze ve dekolte bölgenize sürün,pamuktaki karışım bitince tekrar pamuğa döküp 1 kaç kere daha sürün yarım saat bekletin ve yıkayın .Bu maskeyi haftada 2 kere yapın.sunadumankaya.com

AHMET MARANKİ DİZ AĞRILARINI ÖNLEMEK

Prof.dr.Ahmet Maranki;Dizleri ağrıyan yürürken çok zorluk çekenler için bitkisel bir kür önerdi.
Diz ağrısı çekenler için:1litre beyaz ispirtonun içersine 4tane kesme şekeri büyüklüğünde kafurunu,3–4 gün erimesini bekleyin.Hazırladığınız karışım iyice eridikten sonra her gece dizlerinize bu karışımı sürün ve strec filmle sarıp sabaha kadar bekletin.
maranki.com

SUNADUMANKAYA SİVİLCE VE LEKELERİ YOK ETME

Suna dumankaya sivilcelerle ve izleriyle başı dertte olanlar için çok etili bir karışım tarifi verdi.
Sivilce ve sivilce lekelerini yok etme;
-1Çay kaşığı pudra
-1Çay kaşığı oksijenli su
-1 Tane antibiyotik tozu
Hazırlanışı ve uygulanışı:1 Çay kaşığı oksijen suyunun içersine 1 çay kaşığı pudrayı ve 1 adet antibiyotiği atarak karıştırın ve sivilceli yüzeye sürün 10 dakika beklettikten sonra ovarak çıkartın ve cildinizi ılık suyla yıkayın, bu uygulamayı bir kaç gün tekrarlayın.
sunadumakaya.com