Hollanda’dan İthal Nuslank X-TRA GEL

İlk uygulamadan itibaren etkisini göreceğiniz Guarana etken maddeli X-TRA GEL, göbek, bel, basen bölgelerinizdeki kan dolaşımını hızlandırarak, hücrelere daha fazla oksijen gitmesini sağlar ve yağların yakılma sürecini hızlandırır. Bölgesel yağlarınızdan kurtulmaya çalışırken hem içten, hem de dıştan yapacağınız uygulamalarla, gözle görülür incelmenin farkına varın.Guarana etken maddeli X-TRA GEL ile yapacağınız harici uygulamalarla dıştan yağlarınızın yakılma sürecini hızlandırın. Zayıflarken sinerjinin gücünden yararlanın.

Hollanda’dan ithal X-TRA GEL dışarıdan yağların yakılma sürecini hızlandırırken, Apple30, elma sirkesi özü toksinlerle beraber yağların parçalanmasına ve diyet lifi içeriği ile tokluk hissi sağlanmasına yardımcı olur. Bol su yardımı ile yağlar dışarı atılırken, X-TRA GEL ile daha fit bir görünüme sahip olun. İlk uygulamadan itibaren gözle görülür etkiyi yaşayın.

Nuslank X-TRA GEL’in İçeriği
Guarana, dünya üzerinde kafein yönünden en zengin bitki olup, hücre bazında oksijenlenmeyi sağlayarak , yağların ısınarak yakılma sürecini hızlandırır.

Juniperus communis (Ardıç), Rosmarinus Officinalis (Biberiye), Citrus Grandis(Greyfurt), Citrus Dulcis (Portakal),bir yandan cildi beslerken diğer yandan da kan dolaşım hızını arttırarak hücrelere daha fazla oksijen gitmesine ve dolaşım sisteminin düzelmesine yardımcı olur.

Deniz yosunundan elde edilen Macrocystis Pyrifera, Hydrolyzed Wheat Protein(Hidrolize Buğday Proteini), Juniperus communis (Ardıç) , cildin sıkılaştırılmasına yardımcı olarak cilt elastikiyetini sağlar.Cildin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Nuslank X-TRA GEL’in Etkisi
X-TRA GEL , bölgesel olarak incelme sağlanmasına , cildin altında var olan selülitlerin giderilmesine ve cildin elastikiyetinin ve sıkılığının sağlanmasına yardımcı olur.Cildin altında kan dolaşımının arttırılarak, portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına yardımcı olur.Ciltte canlılık, ferahlık hissi sağlayarak , pürüzsüz bir cilt oluşumuna destek olur.

Nuslank X-TRA GEL’in Kullanımı
Günde 3 kere, yağlanmanın ve selülit görünümünün olduğu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır.

Nuslank X-TRA GEL’in Yan Etkisi
İlaç değildir. Şimdiye kadar belirtilen bir yan etkisi görülmemiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder